Zakelijke coaching2018-07-19T12:22:09+00:00

Zakelijke coaching

Voor ondernemers die een sparringpartner zoeken

Als ondernemer ben je bij uitstek een specialist in je eigen vakgebied. Een vakman of vrouw die zich niets laat wijsmaken over zijn of haar eigen product of dienst. Daar ben je immers specialist voor.

Door dit specialisme heb je je bedrijf op kunnen bouwen tot waar het nu staat. Je omzet is stabiel, je klanten zijn tevreden en eigenlijk ben je al een tijdje klaar voor de volgende stap. Het is juist die volgende stap die zo lastig is om te zetten. Je wilt immers niet in de valkuilen stappen waar zoveel ondernemers voor je al in gestapt zijn. Je wilt je onderneming tenslotte laten bloeien, niet laten bloeden.

Processen die in het verleden goed liepen, verlopen nu een stuk stugger. Dit kost vaak te veel tijd. En tijd is geld, dat weet je als ondernemer maar al te goed. Het is ook niet zo raar dat processen niet meer zo goed werken als voorheen. Je bedrijf is immers gegroeid. Hierdoor heb je te maken met verschillende soorten klanten, verschillende soorten werknemers en wellicht met verschillende afdelingen. Waar je voorheen zelf het meeste werk verzette, moet je nu het bedrijf voor je laten werken. Je moet managen en delegeren. Je personeel aansturen en motiveren.

“Het is bijzonder dat er niet één professionele sporter is zonder coach en er bijna geen ondernemer is met een coach”

Doordat je vaardigheden in een heel ander vakgebied liggen mis je eigenlijk de competenties om deze nieuwe fase van je onderneming in goede banen te leiden. Hierdoor heb je niet volledig de controle over je bedrijf, wat vaak ontzettend lastig kan zijn. Werken je medewerkers wel efficiënt genoeg? Is wat iedereen doet wel effectief? Zijn de kosten niet te hoog en maak je wel genoeg winst?

Eigenlijk kun je niet de uitvoerende partij zijn die je eerst was. Wel de vakman die als autoriteit binnen de organisatie het bedrijf de juiste kant op weet te sturen.

Het groeiprogramma is speciaal ontwikkelt voor ondernemers die ook een goede manager moeten zijn, willen ze het maximale uit hun bedrijf kunnen halen. We zorgen ervoor dat je meer kennis en kunde krijgt over alle aspecten die komen kijken bij het ondernemerschap. Door het groeiprogramma krijg je meer vaardigheden die je direct kunt toepassen binnen je organisatie.

We geven je inzichten die ervoor zorgen dat je processen gestroomlijnd kunt laten verlopen en leren je werknemers te managen,zodat je het maximale uit je team kunt halen. Je bedrijf gaat hierdoor efficiënter en vooral effectiever opereren.
Je wordt een competente ondernemer, waardoor je makkelijker, bewuster en succesvoller kunt ondernemen.

Waarom zakelijke coaching?

  • Een sparringpartner op niveau zodat je er niet alleen voor staat

  • Samen de focus leggen op zaken die echt resultaat opleveren

  • Haalbare doelen stellen die je bedrijf succesvoller maken

  • Grote stappen maken doordat het coachingstraject echt focus legt op groei van je onderneming

  • Zorg ervoor dat je bedrijf voor jou gaat werken, omdat je weet hoe je knelpunten aan moet pakken

Programma

Zakelijk coaching programma basis, is voor jou als je met regelmaat je ondernemerschap tegen het licht wil houden en je uitdagingen of nieuwe plannen wil bespreken. Het Coaching programma basis bestaat uit 10 sessies per jaar die van te voren voor het hele jaar ingepland worden. De investering voor dit programma is 295,- euro per maand, op basis van 12 maanden met een contractduur van 1 jaar. Daarna maandelijks opzegbaar.

Zakelijk coaching programma intensief, is voor jou als je echt iets wil gaan veranderen in jouw ondernemerschap, als je met je bedrijf de volgende stap wil gaan maken. Hiervoor komen we 20 keer per jaar bij elkaar. De investering voor dit programma is 485,- euro per maand, op basis van 12 maanden met een contractduur van 1 jaar. Daarna maandelijks opzegbaar.

Zakelijk coaching programma intensief plus, is voor jou als jij een persoon bent die houdt van snel grote stappen te maken. Om in een hoog tempo zaken te gaan aanpakken en veranderen. Hiervoor hebben we dan 40 sessies per jaar. De investering voor dit programma is 885,- euro per maand op basis van 12 maanden met een contractduur van 1 jaar. Daarna maandelijks opzegbaar.

Kennismaken met zakelijke coaching?

Voordat je je inschrijft wil je natuurlijk wel eerst weten of Zakelijke coaching bij je past. Daarom wil ik je van harte uitnodigen voor een gratis coachingsgesprek van 1,5 uur. Tijdens ons gesprek gaan we concreet in op de doelen die jij als ondernemer wilt behalen. We pakken meteen je grootste uitdagingen aan en je kunt direct al je vragen kwijt over Zakelijke coaching.

Vul aan de rechterkant je gegevens in en ik neem vandaag nog contact met je op om wat af te spreken.

Mijn programma’s voor zelfstandig ondernemers

Mastermind

Vaak is het lastig de uitdagingen van je bedrijf op “niveau” te delen met anderen. Het is daardoor moeilijk om de juiste antwoorden te vinden op vraagstukken die je dagelijks bezighouden.

Met de Mastermind, ga je samen met gelijkgestemden, al je uitdagingen oplossen. Wat voor jou wellicht een hardnekkig probleem is heeft een mede Mastermind al meerdere keren weten op te lossen. Dat helpt je sneller vooruit.

Meer informatie over de Mastermind

Groeiprogramma

Is je bedrijf de afgelopen tijd gegroeid en ben je als ondernemer klaar voor de volgende stap? Het is nu van belang dat je bedrijf gestroomlijnd gaat functioneren.

Het groeiprogramma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die structuur in hun organisatie willen. Leer fundamentele vaardigheden van het ondernemerschap te beheersen. Bekwaam je verder als ondernemer en maak ondernemen leuker en makkelijker.

Meer informatie over het Groeiprogramma

Zakelijke coaching

Ondernemen is topsport, elke dag weer het beste uit jezelf halen om er een succes van te maken. Van binnen weet je dat je meer uit je bedrijf kunt halen.

Kies je voor Zakelijke coaching, dan kies je voor een partner met jarenlange ervaring. Samen gaan we aan de slag en leggen de focus op zaken die echt resultaat opleveren. We werken één-op-één, zodat we snel grote stappen kunnen maken gericht jouw groei.

Meer informatie over Zakelijke coaching

Gratis één-op-één coachingsgesprek

Wil je graag kennismaken om meer te weten te komen over mijn programma’s? Maak dan gebruik van mijn gratis één-op-één coachingsgesprek!

  • Vrijblijvend gesprek, zodat je nergens aan vast zit
  • Gratis sessie, om kennis te maken
  • 1,5 uur focus op jouw bedrijf
  • Inzichten waar je direct mee aan de slag kunt
  • één-op-één, zonder andere ondernemers

Vul je gegevens in aan de rechterkant in het groene vlak.
Ik neem dan spoedig contact met je op om ons gesprek in te plannen.

Ik kan een samenwerking met Theo echt aanbevelen aan ondernemers die willen groeien

Wesley van Eijndhoven, Regiomarketeer

Elke ondernemer is een zelfstandige, maar niet iedere zelfstandige is een ondernemer. Als zelfstandige leer je bij de Mastermind echt door te groeien tot ondernemer

Ik kan deelname aan de Mastermind groep eigenlijk aanbevelen aan zowel starters als ondernemers die al jaren bezig zijn

Toon van der Wiel, Gard & Care