Ik ben eigenaar van mijn eigen marketing adviesbureau waar ik werk als externe marketeer voor ondernemers die zelf geen tijd en kennis hebben om hun eigen marketing campagnes te voeren. Ik werk voornamelijk voor ondernemers uit mijn eigen regio. Vandaar ook de naam Regiomarketeer. Toen ik startte met mijn bedrijf had ik, zoals elke ondernemer, een bepaalde visie voor ogen betreft hoe mijn bedrijf eruit zou moeten zien. Ik kan zeggen dat ik redelijk op de goede weg ben, maar het kan altijd beter.

“Het eerste gesprek met Theo liep eigenlijk heel anders dan verwacht”

In Maart 2018 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Theo Moorman – Bewuster ondernemen. Een bevriende ondernemer laat zich al coachen door Theo en hij vertelde mij dat het ook iets voor mij zou zijn. Ik moet zeggen dat ik het eerste gesprek met Theo sceptisch in ging. Als ondernemer heb je toch een bepaalde vorm van eigenwijsheid. Ik wist niet of een ondernemerscoach wel wat voor mij was en eerlijk gezegd dacht ik het zelf ook allemaal wel te weten. Voor mijn gevoel was ik op de goede weg, al miste ik soms wel iemand die op hetzelfde level zit als ik en waartegen ik ideeën kon vertellen en zaken kon bespreken waar ik tegenaan liep.

Het eerste gesprek met Theo liep eigenlijk heel anders dan verwacht. Ik ben het type dat vaak eerste de kat uit de boom kijkt en ben ook niet zo snel te overtuigen.
Hoe gesloten ik het gesprek in ging, zo open ging ik het gesprek uit.. Door zijn gastvrijheid, open en vriendelijke uitstraling stelde Theo mij meteen op mijn gemak. Soms heb je binnen een paar minuten een bepaalde klik met mensen. Dit had ik met Theo ook. Waar ik dacht een kennismakingsgesprek te hebben, waarbij we even kort wat over onszelf vertelden, was dit pas het begin van het hele gesprek. Theo nam uitgebreid de tijd om tijdens ons eerste gesprek meteen in te gaan op zaken waar ik op dat moment tegenaan liep. Om daar vervolgens heel concreet oplossingen voor aan te dragen die ik eigenlijk direct uit kon voeren.

“Hij liet me zien wat we in anderhalf uur al konden doen. Laat staan in een heel jaar!”

Ik moet zeggen dat ik erg verrast was op de manier waarop Theo met een eerste gesprek om ging. Hij nam het risico om in het eerste (gratis) kennismakingsgesprek al direct problemen van mij aan te pakken. Ik had natuurlijk hem  kunnen bedanken, de hand kunnen schudden en mijn weg weer kunnen vervolgen met de opgedane kennis. Ware het niet dat hij me door zijn manier van werken echt overtuigd had van de meerwaarde van zijn coaching. Je moet als ondernemer ook durven te investeren in je eigen toekomst. Hij liet mij zien wat we in anderhalf uur al konden doen. Laat staan in een heel jaar!

“Ik kan een samenwerking met Theo echt aanbevelen aan ondernemers die willen groeien”

Dat is ook de reden dat ik me nu lid mag noemen van de Mastermind groep waar we elke 2 weken, onder begeleiding van Theo, met een groep ondernemers bij elkaar komen om elkaar te helpen beter te ondernemen. Inmiddels heb ik een aantal sessies achter de rug. Hier heb ik handige inzichten gekregen die me helpen problemen aan te pakken waar ik tegenaan loop. Veel belangrijker nog is dat ik echt ontzettend veel energie krijg van de Mastermind groep, waardoor zaken ineens in een stroomversnelling lijken te komen. Het fijne van de Mastermind vind ik de samenstelling van de groep. Ieder heeft zijn of haar eigen vakgebied en daarmee ook een eigen expertise. Dit helpt voor mij heel goed omdat ik input krijg vanuit zeer uiteenlopende invalshoeken. Een tweede pluspunt was dat ik meteen als volwaardig lid in de groep werd opgenomen.

Ik kan een samenwerking met Theo echt aanbevelen aan ondernemers die willen groeien, maar er vaak alleen voor staan waardoor het teveel energie kost zaken snel en goed voor elkaar te krijgen.

Wesley van Eijndhoven
Regiomarketeer & Continuklanten