Beste ondernemer

Zou ik je mogen vragen mij te helpen…

Mijn naam is Theo Moorman, eigenaar van Theo Moorman bewuster ondernemen en ik help ondernemers met het leggen van de fundering voor een succesvol bedrijf.

Op dit moment ben ik bezig met een nieuwe masterclass genaamd: De kunst van succesvol ondernemerschap. Tijdens deze masterclass behandel ik de stappen die iedere ondernemer zou moeten kennen om maximaal succes te behalen. Dit zijn de stappen die wereldwijd bekende ondernemers als Tony Robbins, Richard Branson en Elon Musk gebruiken voor het behalen van grootse successen. Dichterbij huis hebben ondernemers als John de Mol, Marcel Boekhoorn en Wim van der Leegte deze methodes gebruikt om hun zakelijk succes uit te breiden.

Omdat ik er zeker van wil zijn dat ik alles, maar dan ook echt alles behandel heb ik je hulp nodig. Ik zou je willen vragen je grootste uitdaging op het gebied van ondernemen met me te delen. Waar loop je tegenaan? Heb je specifieke vragen die je beantwoord wilt zien? Alle input is welkom.

De prijs voor de online masterclass wordt 247 euro. Als je me helpt door een vraag te stellen of het delen van je grootste uitdaging, dan krijg je de masterclass natuurlijk geheel gratis van me zodra deze klaar is.

Alvast hartelijk dank voor je hulp.

Groeten,

Theo Moorman

 

 

Online masterclass

De kunst van succesvol ondernemerschap

Wat iedere ondernemer zou moeten weten om maximaal succes te behalen, zelfs als je nu te weinig loon naar werken hebt