De Mastermind groep van Theo Moorman

“Een exclusieve groep gelijkgestemde ondernemers die elkaar helpen met het ontdekken en oplossen van de verborgen obstakels die hun groei en succes tegenhouden”

“De vele ondernemers die ik heb mogen helpen lopen

vaak tegen dezelfde zaken aan.”

Moeiteloos grootse resultaten behalen, dat is toch wel de diepste wens van menig ondernemer en wellicht ook wel van jou? Het bereiken van resultaten is namelijk de grootste bijdrage die je kunt leveren aan een gelukkig en succesvol leven. Hoe succesvoller je zelf bent, hoe meer je kunt betekenen voor jezelf, je omgeving en de rest van de wereld.

Ik zie ontzettend veel ondernemers om mij heen die niet 100% gelukkig zijn. Ondernemers die uitdagingen niet helemaal alleen op kunnen lossen, waardoor obstakels hun resultaat in de weg zitten. Misschien ervaar je dat zelf ook wel eens, dat je tegen zaken aanloopt en met niemand echt op niveau kunt klankborden. Het kan ook lastig zijn om tijd vrij te maken en kritisch naar je eigen bedrijf te kijken. Wanneer je er zelf niet bent, draait je bedrijf immers niet.

Het draaiende houden van je bedrijf zorgt voor financiële stress. Tijd is een issue doordat je lange dagen moet maken, weinig vrije tijd hebt en het werk nooit af is en haal je wel genoeg voldoening uit je werk? Het inzicht dat ik je kan geven is dat je niet de enige bent die dit ervaart.

De vele ondernemers die ik heb mogen helpen lopen, vaak tegen dezelfde zaken aan. Zaken waar jij ook tegenaan kan lopen en waarvan je niet goed weet hoe je dit snel en efficiënt op kunt lossen, zodat je verder kunt met zaken die het allerbelangrijkst zijn en je bedrijf, maar ook jou als ondernemer, vooruit helpen.

Mijn methode is heel simpel. Voor mij staat passie in combinatie met talent namelijk in gelijke verhouding met het benutten van je groeipotentieel. Hoe meer je vanuit je passie en talent kunt werken, hoe leuker en makkelijker het ondernemen voor je wordt. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos grootse resultaten kunt behalen.

De Mastermindgroep is voor ondernemers die:

 • De ambitie hebben om te groeien
 • Bereid zijn tijd en energie te steken in hun ontwikkeling
 • Meer vrije tijd voor zichzelf en hun dierbaren belangrijk vinden
 • Comfortabel willen leven, zonder constant in hun bedrijf te hoeven werken
 • Willen werken vanuit hun passie en talent
 • Meer waardevolle klanten willen
 • Denken in kansen en mogelijkheden
 • Andere ondernemers willen helpen
 • Willen leren van andere ondernemers

“Ik weet nog exact het moment dat ik voor mezelf
besloot dat het anders moest.”

Dat was hét moment dat ik besloot om helemaal zelf te gaan bepalen hoe mijn leven eruit moest zien. Met welke mensen ik graag wilde werken, hoeveel uren ik wilde werken, hoeveel tijd ik voor mezelf wilde hebben en voor mijn gezin en vrienden.

Samen met mijn vrouw Janine, heb ik jarenlang een succesvol internetbedrijf gerund. We zagen dat internet aan het groeien was en de behoefte naar een online thuisbasis voor veel bedrijven de toekomst was. Je kunt je het nu haast niet meer voorstellen, dat er geen internet is. Op dat moment was het echt pionieren en alles vanaf de grond aan opbouwen.

Ondanks dat we hele mooie successen behaalden, merkte ik dat ik steeds meer een gevangene werd van mijn eigen bedrijf. Groeien is ontzettend belangrijk voor een bedrijf, maar niet ten koste van het geluk van mij als ondernemer. Zo voelde het op een gegeven moment echter wel. Ik kon niet meer werken vanuit mijn passie en mijn talent, waardoor mijn hart niet voor de volle 100% bij het bedrijf lag.

Doordat ik me tijdens mijn lange carrière als ondernemer steeds verder ben gaan bekwamen, liep ik op een bepaald moment veel te ver vooruit op mijn doelen. Met ons bedrijf had ik deze immers al lang behaald, mijn persoonlijke doelen stonden niet meer in lijn met wat ik aan het doen was.

Ik weet nog exact het moment dat ik besloot dat het anders moest. Dat ik mijn eigen geluk ging bepalen en ondernemers wilde helpen met het ontdekken van de verborgen obstakels die hun groei en succes tegenhouden. Ondernemers die, net als ik vroeger, op zoek zijn naar resultaat en daarnaast in volledige vrijheid een comfortabel leven willen leven.

 

 

Wat je kunt verwachten:

 • Je gaat barrières ontdekken die je groei en succes tegenhouden
 • Je gaat werken met een groep gelijkgestemde ondernemers die elkaar versterken
 • Je dwingt jezelf structuur in je ondernemerschap aan te brengen, doordat je op vaste momenten aan je bedrijf werkt
 • Je krijgt elke Mastermind een spotlight sessie waarin jouw uitdaging centraal staat
 • Je gaat je vaardigheden vergroten, waardoor je makkelijker resultaat kunt behalen
 • Ja gaat leren van de ervaringen van collega ondernemers
 • Je gaat focus aanbrengen op de zaken die echt belangrijk voor je zijn

Wil je meer weten over de Mastermindgroep van Theo Moorman?

Ben je klaar om echt aan de slag te gaan en te werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf?
Samen met gelijkgestemde ondernemers gaan we de focus leggen op de groei van je bedrijf en van jezelf als ondernemer. Het resultaat is een bloeiende onderneming waar je in volle vrijheid van kunt genieten. Meld je aan!

Herken je jezelf in het volgende:

 • Je werkt al met betalende klanten
 • Je zou graag meer willen verdienen
 • Je wilt graag werken met de klanten die het allerbeste bij je passen
 • Je zou graag meer vrije tijd willen en minder stress
 • Je bent teveel bezig met de waan van de dag, niet de toekomst van je bedrijf

“Ik weet precies tegen welke obstakels ondernemers aanlopen en welke onbenutte kansen ze laten liggen in hun ondernemersleven.”


Net zoals jij, herkennen veel ondernemers zich in één of meer van bovenstaande punten. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. 
Als ondernemer hebben we meer met elkaar gemeen dan we in eerste instantie denken. Dat is ook precies de reden waarom ik je kan helpen. Ik weet precies tegen welke obstakels ondernemers aanlopen en welke onbenutte kansen ze laten liggen in hun ondernemersleven.

“Ben je op zoek naar een manier om je ondernemerschap goed te combineren met je privéleven, zodat je in volle vrijheid kunt ondernemen?”


De plaatsen in mijn Mastermindgroep zijn beperkt. Ik werk bewust met een kleine groep, om iedere deelnemer mijn volledige aandacht te kunnen geven. Doordat de plaatsen beperkt zijn, kan ik helaas niet iedere ondernemer helpen met het bereiken van zijn of haar meest ideale ondernemersleven.

 • Ben jij een ondernemer met de ambitie om te groeien?
 • Wil je graag meer succes en voldoening uit je bedrijf halen?
 • Ben je op zoek naar een manier om je ondernemerschap goed te combineren met je privéleven, zodat je in volle vrijheid kunt ondernemen?
 • Ben je bereid te investeren in je persoonlijke groei en je volledig te committeren aan een programma dat je helpt dit te bereiken?

Dan pas kan ik je volledig helpen.
Vraag onderstaand je gratis en vrijblijvende telefonische strategiesessie aan en zet de eerste stap. Ben je er klaar voor?

Ja, maar….

Ik ben er nog niet helemaal klaar voor

Ik begrijp dat je nog even wilt wachten, omdat je denkt er nog niet klaar voor te zijn. Maar wat was dan de reden dat je vandaag op mijn site kwam? Welk probleem heb je dat je wilt oplossen? Wat gaat er de komende periode veranderen voor je als je het niet doet? Wat zou er veranderen als we nu juist wel beginnen en hoe zou je situatie er dan over een half jaar uitzien?

De Mastermind bestaat uit ondernemers zoals jij. Ondernemers die voordat ze begonnen ook niet helemaal zeker wisten of ze er wel of niet klaar voor waren. Één ding wisten ze wel! Niks doen verandert ook niks.

 

Ik heb te weinig tijd

Ik begrijp helemaal dat je te weinig tijd hebt. Die situatie is voor mij ook herkenbaar geweest. Als ondernemer zijn we elke dag weer zo ontzettend druk met allerlei zaken die spelen in ons bedrijf. Maar mag ik je een persoonlijk vraag stellen? Hoe voelt het voor je dat je eigenlijk te weinig tijd hebt? Waar kom je bijvoorbeeld nog meer tijd te kort? Én waar gaat voor jou op dit moment de meeste tijd inzitten?

Wat ik merk is dat de ondernemers die ik help ook in hetzelfde schuitje zitten. Ze hebben te weinig tijd om alles te regelen, waardoor ze juist die dingen doen die op korte termijn werken. Teveel werken in je bedrijf en nauwelijks werken aan je bedrijf, waardoor de groei achterblijft.

Hoe fijn zou je het vinden om te leren hoe je bedrijf vóór je gaat werken zodat dat je niet meer steeds tijd tekort komt?

 

Het is een te grote investering

Als je deze stap wilt maken dan gaat daar inderdaad een investering mee gemoeid. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat het probleem, waar je nu tegenaan loopt, je wekelijks kost aan tijd, geld en energie? En wat het jou zou opleveren als dit probleem opgelost wordt? 

Vertrouw je erop dat ik je kan helpen met het oplossen van je probleem? Is dit het waard? De meeste deelnemers hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terug verdiend en in veel gevallen in een veelvoud.

 

Ik moet overleggen met mijn partner

Beslissingen nemen is natuurlijk kenmerkend voor een ondernemer, zelf alles bepalen. Geloof je dat mijn programma de beste keuze voor je is? Denk je dat je partner je zal steunen in de keuzes die je maakt? Als je wilt groeien moet je haast wel investeren, alleen jij kan dat voor jezelf bepalen.

 

Ik twijfel nog

Ik snap dat je twijfelt over het maken van de juiste keuze en dat is ook een goede eigenschap. Waarover twijfel je? Wellicht vraag je je af of dit wel iets voor jou is? Ben je voornamelijk op zoek naar theorie of wil je echt aan de slag en grote stappen maken met je bedrijf? Dat laatste is namelijk precies waar ik je mee kan helpen.

Mag ik je drie vragen stellen, die anderen heel veel hebben geholpen met het maken van beslissingen? Helpt dit product je met het krijgen van wat je wilt? Kun je je het veroorloven? Ben ik degene met wie je samen zou willen werken? Als je een “ja” geeft op alle drie de vragen, laten we het dan maar gewoon doen.

 

Wil je meer weten over de Mastermindgroep?

Plan dan hieronder een gratis en geheel vrijblijvende sparringsessie