Mastermind2018-09-05T19:34:08+00:00

De Mastermind

Samen met gelijkgestemden al je uitdagingen oplossen

Wist je dat veel ondernemers vroeg of laat tegen dezelfde problemen aanlopen?
Of je nu de directeur bent van een handelsonderneming, eigenaar bent van je eigen winkel(s), zakelijk dienstverlener of aandeelhouder van één of meerdere ondernemingen.

Het is lastig de uitdagingen van je onderneming op “niveau” te delen met anderen. Nieuwe ideeën kun je vaak niet klankborden met objectieve partijen en het is moeilijk om de juiste antwoorden te vinden op vraagstukken die je dagelijks bezighouden.

Is dit herkenbaar voor je? Uiteindelijk kom je erachter dat je alleen aan de top staat, en dat kan behoorlijk eenzaam zijn. Processen lopen niet altijd even efficiënt of lopen zelfs vast. Een eerlijke objectieve mening krijgen vanuit je bedrijf is lastig. hoe hoger je in rangorde zit hoe minder objectieve reacties je krijgt, in vele ogen ben je immers de baas.

Doordat je je uitdagingen niet kunt delen en nieuwe ideeën niet kunt klankborden worden beslissingen vaak vanuit je onderbuikgevoel gemaakt, in plaats vanuit gedegen onderzoek. Hierdoor weet je niet goed of nieuwe ontwikkelingen passen binnen je bedrijf en bestaat er een grote kans dat je de concurrentiestrijd verliest. Denk eens aan al die verspilde energie die je beter aan zaken had kunnen besteden die wel wat opleveren.

“Je kunt jezelf niet aan je haren uit het moeras trekken”

Dankzij de Mastermind groep kun je samen met gelijkgestemde ondernemers zakelijke uitdagingen oplossen, zodat je vrijer kunt ondernemen. Elke 2 weken komen we in de ochtend samen voor een heerlijk ontbijt. We hebben immers een goede bodem nodig om daarna direct aan de slag te gaan.

We bespreken zaken waar je als ondernemer tegenaan loopt en helpen je tot het komen van nieuwe inzichten. Wat voor jou wellicht een hardnekkig probleem is, heeft een mede Mastermind al meerdere keren weten op te lossen. Dat helpt je sneller vooruit.
De inzichten die je krijgt aangereikt kun je direct toepassen binnen je organisatie. We stellen haalbare doelen die we willen behalen vóór de volgende Mastermind. En die is alweer over twee weken. Op korte termijn krijg je zo ontzettend veel voor elkaar.

Omdat de Mastermind groep bestaat uit ondernemers uit verschillende bedrijfstakken brengt iedere ondernemer zijn of haar eigen specialiteit met zich mee. Dit is erg handig wanneer je nieuwe ideeën wilt klankborden om een objectief beeld te krijgen van de haalbaarheid van je idee.

Kort samengevat staat de Mastermind groep voor een inspirerende omgeving die zorgt voor hernieuwde energie en inzichten waarmee je direct aan de slag kunt gaan

“Je leven is te kort om alles te ervaren,

gebruik ervaringen van anderen”

Programma

7.30 – 8.00 uur: Ontbijt

We starten de dag met een gezamenlijk ontbijt. We hebben immers een goede bodem nodig om constructief aan de slag te kunnen gaan.

8.00 – 9.30 uur: Reflectie

Tijdens de reflectie bespreken we de uitdagingen waar we de afgelopen twee weken tegenaan zijn gelopen. We delen onze successen, komen tot nieuwe inzichten en stellen doelen voor de volgende Mastermind. Door samen te reflecteren krijg je concrete input vanuit verschillende invalshoeken. Dit helpt je met het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf.

9.30 – 10.30 uur: Kennissessie

Tijdens de kennissessie lichten we een specifiek onderdeel van het ondernemerschap uit. Dit behandelen we samen. Het startschot voor de kennissessie kan worden gegeven vanuit een presentatie, een inspirerende video of bijvoorbeeld een boek dat we hebben gelezen. Het doel is om op korte termijn concrete kennis op te doen die je toe kunt passen binnen je organisatie. Dit kan onder andere zijn:

 • Welke pijlers zijn verantwoordelijk voor de groei van je bedrijfsresultaten?
 • Wat kost het meeste geld in je bedrijf?
 • Wat heeft persoonlijk leiderschap voor invloed op het plezier in je leven?
 • Welke 3 elementen moet er aanwezig zijn om iets te kunnen verkopen?

10.30 – 11.00:  Afsluiting

Onder het genot van een kop koffie of thee sluiten we gezamenlijk de dag af en is er de gelegenheid om met elkaar nog even van gedachte te wisselen.

Waarom de Mastermind?

 • Samen met andere ondernemers zakelijke uitdagingen oplossen, zodat je vrijer kunt ondernemen

 • Komen tot nieuwe inzichten met behulp van andere ondernemers, die je zelf toe kunt passen binnen je bedrijf

 • Het stellen haalbare doelen die je op korte termijn kunt behalen en daardoor snel succes opleveren

 • Inspirerende omgeving, dat zorgt voor hernieuwde energie om direct aan de slag te gaan

 • Nieuwe ideeën klankborden met objectieve mensen, waardoor je een objectief beeld krijgt van je ideeën

Agenda

De Mastermind is een programma van 3,5 uur dat om de week wordt gehouden op dinsdag-, woensdag-, of donderdagochtend van 7.30 uur tot 11.00 uur. Als deelnemer kun je aangeven op welke dag je wilt deelnemen aan de Mastermind.

De Mastermind bestaat uit 24 bijeenkomsten per jaar, inclusief een jaarlijkse BBQ in de zomer en een eindejaarsborrel dat direct dient als informele netwerkborrel waar je collega ondernemers uit mijn klantenkring kunt ontmoeten. Als deelnemer mag je 2 maal per jaar gebruik maken van een één-op-één coaching sessie met mij, zodat we 100% de focus op jouw kunnen leggen.

De Mastermind bestaat uit een groep van maximaal 6 personen, waarbij we rekening houden met branche exclusiviteit. De investering voor de Mastermind is 2800.- euro excl. btw per jaar, of 245,- euro excl. btw. per maand op basis van 12 maanden.

Kennismaken met de Mastermind?

Voordat je deel gaat nemen aan de Mastermind wil je natuurlijk wel eerst weten of dit wel bij je past. Je wilt immers je tijd goed besteden en een zo goed mogelijk resultaat behalen. Omdat ik weet dat je als zelfstandig ondernemer een druk leven hebt, wil ik je helpen de juiste keuze te maken. Ik wil je daarom ook van harte uitnodigen voor een gratis één-op-één coachingsgesprek van 1,5 uur. Tijdens ons gesprek gaan we concreet in op de doelen die jij als ondernemer wilt behalen. We pakken meteen je grootste uitdagingen aan en je kunt direct al je vragen kwijt over de Mastermind.

Vul in het groene vlak aan de rechterkant je gegevens in en ik neem vandaag nog contact met je op om wat af te spreken.

Mijn programma’s voor zelfstandig ondernemers

Mastermind

Vaak is het lastig de uitdagingen van je bedrijf op “niveau” te delen met anderen. Het is daardoor moeilijk om de juiste antwoorden te vinden op vraagstukken die je dagelijks bezighouden.

Met de Mastermind, ga je samen met gelijkgestemden, al je uitdagingen oplossen. Wat voor jou wellicht een hardnekkig probleem is heeft een mede Mastermind al meerdere keren weten op te lossen. Dat helpt je sneller vooruit.

Meer informatie over de Mastermind

Groeiprogramma

Is je bedrijf de afgelopen tijd gegroeid en ben je als ondernemer klaar voor de volgende stap? Het is nu van belang dat je bedrijf gestroomlijnd gaat functioneren.

Het groeiprogramma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die structuur in hun organisatie willen. Leer fundamentele vaardigheden van het ondernemerschap te beheersen. Bekwaam je verder als ondernemer en maak ondernemen leuker en makkelijker.

Meer informatie over het Groeiprogramma

Zakelijke coaching

Ondernemen is topsport, elke dag weer het beste uit jezelf halen om er een succes van te maken. Van binnen weet je dat je meer uit je bedrijf kunt halen.

Kies je voor Zakelijke coaching, dan kies je voor een partner met jarenlange ervaring. Samen gaan we aan de slag en leggen de focus op zaken die echt resultaat opleveren. We werken één-op-één, zodat we snel grote stappen kunnen maken gericht jouw groei.

Meer informatie over Zakelijke coaching

Gratis één-op-één coachingsgesprek

Wil je graag kennismaken om meer te weten te komen over mijn programma’s? Maak dan gebruik van mijn gratis één-op-één coachingsgesprek!

 • Vrijblijvend gesprek, zodat je nergens aan vast zit
 • Gratis sessie, om kennis te maken
 • 1,5 uur focus op jouw bedrijf
 • Inzichten waar je direct mee aan de slag kunt
 • één-op-één, zonder andere ondernemers

Vul je gegevens in aan de rechterkant in het groene vlak.
Ik neem dan spoedig contact met je op om ons gesprek in te plannen.

Ik kan een samenwerking met Theo echt aanbevelen aan ondernemers die willen groeien

Wesley van Eijndhoven, Regiomarketeer

Elke ondernemer is een zelfstandige, maar niet iedere zelfstandige is een ondernemer. Als zelfstandige leer je bij de Mastermind echt door te groeien tot ondernemer

Ik kan deelname aan de Mastermind groep eigenlijk aanbevelen aan zowel starters als ondernemers die al jaren bezig zijn

Toon van der Wiel, Gard & Care