Kenniscentrum2018-07-23T08:47:50+00:00

Kenniscentrum

De balans tussen kennis en actie is resultaat

Welkom in het kenniscentrum van Theo Moorman | Bewuster ondernemen.
Ik geloof er oprecht in dat je als ondernemer nooit uitgeleerd bent.

Wanneer ik boeken lees, spreek met ondernemers en ervaring op doe, kom ik vaak weer tot nieuwe inzichten die het leven voor mij als ondernemer een stuk makkelijker maken. Om al deze inzichten met je te delen heb ik dit kenniscentrum ingericht. Hier vind je blogs, kennisartikelen, whitepapers en vele andere zaken waarmee je je kennis kunt vergroten.

Wil je eens met mij sparren over zaken die spelen bij jou als ondernemer? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis één-op-één coachingsgesprek.

-Theo

JA, ik wil graag een gratis één-op-één coachingsgesprek

“Hoe bekwamer je wordt,

hoe eenvoudiger het wordt je doelen te bereiken”

– Theo

Mijn programma’s voor zelfstandig ondernemers

Mastermind

Vaak is het lastig de uitdagingen van je bedrijf op “niveau” te delen met anderen. Het is daardoor moeilijk om de juiste antwoorden te vinden op vraagstukken die je dagelijks bezighouden.

Met de Mastermind, ga je samen met gelijkgestemden, al je uitdagingen oplossen. Wat voor jou wellicht een hardnekkig probleem is heeft een mede Mastermind al meerdere keren weten op te lossen. Dat helpt je sneller vooruit.

Meer informatie over de Mastermind

Groeiprogramma

Is je bedrijf de afgelopen tijd gegroeid en ben je als ondernemer klaar voor de volgende stap? Het is nu van belang dat je bedrijf gestroomlijnd gaat functioneren.

Het groeiprogramma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die structuur in hun organisatie willen. Leer fundamentele vaardigheden van het ondernemerschap te beheersen. Bekwaam je verder als ondernemer en maak ondernemen leuker en makkelijker.

Meer informatie over het Groeiprogramma

Zakelijke coaching

Ondernemen is topsport, elke dag weer het beste uit jezelf halen om er een succes van te maken. Van binnen weet je dat je meer uit je bedrijf kunt halen.

Kies je voor Zakelijke coaching, dan kies je voor een partner met jarenlange ervaring. Samen gaan we aan de slag en leggen de focus op zaken die echt resultaat opleveren. We werken één-op-één, zodat we snel grote stappen kunnen maken gericht jouw groei.

Meer informatie over Zakelijke coaching

Waarom Theo Moorman | Bewuster ondernemen?

  • Krijg meer structuur in je organisatie

  • Een sparringpartner op niveau

  • Samen de focus leggen op zaken die echt resultaat opleveren

  • Haalbare doelen stellen die je bedrijf succesvoller maken

  • Komen tot nieuwe inzichten die je zelf toe kunt passen binnen je bedrijf

Kennisartikelen

Telefonisch adviesgesprek aanvragen

Wil je een keertje bellen voor advies? Ik kan me heel goed voorstellen dat je tegen uitdagingen aanloopt, waarvan je eens wilt weten hoe een ondernemerscoach daar tegenaan kijkt. Misschien ben je wel gewoon nieuwsgierig naar [...]

20 aug 2018 – Risico’s analyseren en SWOT

Afgelopen maandag hebben we het over risico's gehad. In je bedrijf, onderweg of thuis. Overal kom je risico's tegen maar....wat doe je ermee? Wij hebben met behulp van SWOT geoefend om risico's in "kans"en "gevolg" te beschrijven en er een waarde aan te geven. Kwantificeren [...]

Kennismaken met mij?

Voordat je deel gaat nemen aan één van mijn programma’s wil je natuurlijk wel eerst weten of dit wel bij je past. Je wilt immers je tijd goed besteden en een zo goed mogelijk resultaat behalen. Omdat ik weet dat je als zelfstandig ondernemer een druk leven hebt, wil ik je helpen de juiste keuze te maken.

Ik wil je daarom ook van harte uitnodigen voor een gratis één-op-één coachingsgesprek van 1,5 uur. Tijdens ons gesprek gaan we concreet in op de doelen die jij als ondernemer wilt behalen. We pakken meteen je grootste uitdagingen aan en je kunt direct al je vragen kwijt over mijn programma’s

Vul aan de rechterkant je gegevens in en ik neem vandaag nog contact met je op om wat af te spreken.

Praat inhoudelijk mee over onderwerpen uit het groeiprogramma

20 aug 2018 – Risico’s analyseren en SWOT

Afgelopen maandag hebben we het over risico's gehad. In je bedrijf, onderweg of thuis. Overal kom je risico's tegen maar....wat doe je ermee? Wij hebben met behulp van SWOT geoefend om risico's in "kans"en "gevolg" te beschrijven en er een waarde aan te geven. Kwantificeren [...]

Start groeiprogramma

Als ondernemer ben je bij uitstek een specialist in je eigen vakgebied. Een vak- man of vrouw die zich niets laat wijsmaken over zijn of haar eigen product of dienst. Daar ben je immers specialist voor. Door dit specialisme heb je je bedrijf op kunnen [...]

Gratis één-op-één coaching sessie?

Twijfel je of mijn programma’s wel bij je passen? of wil je weten wat voor resultaat je kunt behalen?
Omdat tijd vaak één van de grootste uitdagingen is van een zelfstandig ondernemer, wil ik je helpen je tijd zo goed mogelijk te besteden.

Wat dacht je van een gratis en geheel vrijblijvend één-op-één coaching gesprek van 1,5 uur?
Ik beloof je dat je gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis gaat.
Tevens kun je natuurlijk al je vragen kwijt die je aan mij zou willen stellen.

Vul in het groene vlak rechts je gegevens in en ik neem vandaag nog contact met je op om wat af te spreken.

Downloads