Wil je de fundering voor een succesvol bedrijf leggen, zodat je het bedrijf van je dromen kunt gaan bouwen?

“Voor ambitieuze ondernemers die willen werken vanuit hun passie, ultieme vrijheid willen ervaren en een topresultaat willen behalen”

Maak kennis met de fundering voor een succesvol bedrijf

Succes is het gevolg van het toepassen van succesvolle methodes. Methodes die anderen al voor je hebben toegepast, geëvalueerd en verbeterd. Het leren van de ervaring van anderen zorgt ervoor dat je veel sneller je doel kunt bereiken.

Het is niet voor niets dat de meest succesvolle ondernemers veel boeken lezen, seminars bezoeken en programma’s volgen waarmee ze hun vaardigheden kunnen verbeteren. Zij weten dat hoe meer zij zichzelf ontwikkelen, hoe makkelijker het ondernemen voor hun wordt.

Een stelling: Wanneer verkopen niet helemaal mijn ding is en ik vaak “nee” te horen krijg van klanten. Zou ik dan een betere verkoper worden als ik hier een training in zou volgen? Als ik een aantal verkoopboeken zou lezen en mezelf zou laten coachen, zou ik dan vaker een “ja” krijgen van klanten? Wat zou het resultaat zijn?

Het jaarprogramma is voor ondernemers die:

 • Bereid en in staat zijn om tijd en energie te steken in de groei van hun bedrijf
 • Een bewezen succesolle methode willen gaan toepassen binnen hun eigen onderneming
 • Een bedrijf willen dat in dienst staat van jou, in plaats van andersom
 • Een bedrijf willen dat goed blijft draaien, zelfs wanneer je er een keer een dag niet bent
 • Op vaste momenten áán hun bedrijf willen werken
 • Zichzelf meer vrijheid gunnen
 • Meer resultaat willen behalen uit de inspanningen die ze doen

“De groei van je bedrijf staat in verhouding
tot de groei van jou als ondernemer”

Wat houdt het programma in?

De fundering voor succes is een jaarprogramma waarbij we 10 dagen bij elkaar komen om de fundering voor jouw succesvolle bedrijf te leggen, zodat je het bedrijf van je dromen kunt gaan bouwen.

Iedere keer als we bij elkaar komen, beginnen we met het delen van elkaars uitdagingen, zodat we hier gezamenlijk een bijdrage aan kunnen leveren. Door te leren van de ervaring van anderen ga je echt snel grote stappen maken.

Na de opening van de dag gaan we aan de slag met praktijkgerichte theorie. Alles dat je leert is direct binnen je eigen situatie toe te passen.

Na de lunch is het tijd voor actie!  We gaan aan de slag met zelfanalyses, succesvolle modellen, het plannen van jouw fundering en het benoemen van actiepunten waar je de komende periode de focus op gaat leggen. We hebben maar één gezamenlijk doel: Het behalen van resultaat.

“Waar sta je nu, waar zou je willen staan en hoe kun je daar komen? Dat is exact waar het programma om draait!”

Wat je kunt verwachten:

 • Je gaat een bewezen succesvol programma volgen
 • Je gaat je netwerk uitbreiden met een ambitieuze groep gelijkgestemde ondernemers
 • Je krijgt echt structuur in je ondernemerschap doordat je op vaste momenten áán je bedrijf werkt
 • Je krijgt iedere bijeenkomst een spotlight sessie waarin jouw uitdagingen centraal staan
 • Je gaat je meer leren over methodes die al tientallen jaren worden toegepast door uiterst succesvolle ondernemers
 • Je gaat een plan maken waar je de rest van je ondernemersleven profijt van gaat hebben
 • Je gaat leren van de ervaringen van collega ondernemer
 • Je gaat focus aanbrengen op de zaken die echt belangrijk voor je zijn

Hoe leg je de fundering voor een succesvol bedrijf

En hoe bouw je het bedrijf van je dromen?

Slechts 10 stappen heb je nodig om een bedrijf te kunnen bouwen dat in dienst staat van jou, in plaats van andersom.

Slechts 10 stappen om waar je eerst de juiste keuzes over moet maken, met als gevolg dat je een bedrijf kunt gaan bouwen dat zelfs goed blijft draaien, wanneer je er eens een keer niet bent.

Ik zie om me heen nog steeds teveel ondernemers die geen bedrijf hebben, maar hun bedrijf zijn. Hiermee bedoel ik dat je eigenlijk je bedrijf bént wanneer het stilstaat als jij een keer een dag vrij hebt.

Ben jij je bedrijf ooit begonnen met een gezonde dosis ambitie? Ben je gaan ondernemen vanuit een grote behoefte naar vrijheid? Wilde je werken vanuit je passie en een mooie winst boeken waarmee je misschien wel financieel onafhankelijk wilde worden?

Wat is er allemaal terecht gekomen van de ambitie die je had toen je je bedrijf begon? Heb je het ondernemersleven dat je toen voor ogen had? Of is het anders gelopen?

10 stappen. Slechts 10 stappen zijn er nodig om de fundering te leggen voor een succesvol bedrijf. Ik wil je helpen deze 10 stappen te gaan nemen en het bedrijf van je dromen te gaan bouwen. 

Ben jij bereid te doen wat nodig is voor je eigen succes?

 

Wat is het resultaat van mijn deelname?

 • Je gaat je bedrijf veel makkelijker kunnen laten groeien
 • Je gaat meer vrije tijd krijgen voor jezelf en je gezin
 • Je resultaat gaat omhoog
 • Je gaat meer genieten van het ondernemerschap
 • Je gaat minder stressen over zaken die eigenlijk niet belangrijk zijn
 • Je gaat meer financiele zekerheid krijgen
 • Je kunt straks meer investeren in jezelf en in je bedrijf
 • Je gaat veel meer kunnen uitbesteden waardoor je nog sneller kunt groeien
 • Je komt los van je bedrijf, waardoor je niet altijd zelf energie erin hoef te steken
 • Je gaat leukere klanten krijgen die jou ook veel makkelijker weten te vinden

“We hebben maar één gezamenlijk doel:
Het behalen van resultaat.”

Ja, maar….

Ik ben er nog niet helemaal klaar voor

Ik begrijp dat je nog even wilt wachten, omdat je denkt er nog niet klaar voor te zijn. Maar wat was dan de reden dat je vandaag op mijn site kwam? Welk probleem heb je dat je wilt oplossen? Wat gaat er de komende periode veranderen voor je als je het niet doet? Wat zou er veranderen als we nu juist wel beginnen en hoe zou je situatie er dan over een half jaar uitzien?

De Mastermind bestaat uit ondernemers zoals jij. Ondernemers die voordat ze begonnen ook niet helemaal zeker wisten of ze er wel of niet klaar voor waren. Één ding wisten ze wel! Niks doen verandert ook niks.

 

Ik heb te weinig tijd

Ik begrijp helemaal dat je te weinig tijd hebt. Die situatie is voor mij ook herkenbaar geweest. Als ondernemer zijn we elke dag weer zo ontzettend druk met allerlei zaken die spelen in ons bedrijf. Maar mag ik je een persoonlijk vraag stellen? Hoe voelt het voor je dat je eigenlijk te weinig tijd hebt? Waar kom je bijvoorbeeld nog meer tijd te kort? Én waar gaat voor jou op dit moment de meeste tijd inzitten?

Wat ik merk is dat de ondernemers die ik help ook in hetzelfde schuitje zitten. Ze hebben te weinig tijd om alles te regelen, waardoor ze juist die dingen doen die op korte termijn werken. Teveel werken in je bedrijf en nauwelijks werken aan je bedrijf, waardoor de groei achterblijft.

Hoe fijn zou je het vinden om te leren hoe je bedrijf vóór je gaat werken zodat dat je niet meer steeds tijd tekort komt?

 

Het is een te grote investering

Als je deze stap wilt maken dan gaat daar inderdaad een investering mee gemoeid. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat het probleem, waar je nu tegenaan loopt, je wekelijks kost aan tijd, geld en energie? En wat het jou zou opleveren als dit probleem opgelost wordt? 

Vertrouw je erop dat ik je kan helpen met het oplossen van je probleem? Is dit het waard? De meeste deelnemers hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terug verdiend en in veel gevallen in een veelvoud.

 

Ik moet overleggen met mijn partner

Beslissingen nemen is natuurlijk kenmerkend voor een ondernemer, zelf alles bepalen. Geloof je dat mijn programma de beste keuze voor je is? Denk je dat je partner je zal steunen in de keuzes die je maakt? Als je wilt groeien moet je haast wel investeren, alleen jij kan dat voor jezelf bepalen.

 

Ik twijfel nog

Ik snap dat je twijfelt over het maken van de juiste keuze en dat is ook een goede eigenschap. Waarover twijfel je? Wellicht vraag je je af of dit wel iets voor jou is? Ben je voornamelijk op zoek naar theorie of wil je echt aan de slag en grote stappen maken met je bedrijf? Dat laatste is namelijk precies waar ik je mee kan helpen.

Mag ik je drie vragen stellen, die anderen heel veel hebben geholpen met het maken van beslissingen? Helpt dit product je met het krijgen van wat je wilt? Kun je je het veroorloven? Ben ik degene met wie je samen zou willen werken? Als je een “ja” geeft op alle drie de vragen, laten we het dan maar gewoon doen.

 

Wil je meer weten over het Jaarprogramma?

Plan dan hieronder een gratis en geheel vrijblijvende sparringsessie