Exclusieve zakelijke coaching door Theo

“voor ondernemers met ambitie, die in één-op-één sessies de obstakels willen ontdekken en oplossen, welke een belemmering vormen voor hun groei en succes”

“De vrijheid die ik in het begin had, was ik kwijt.
Hoe zit dat bij jou?”

Iedere ondernemer loopt tegen bepaalde zaken aan die niet helemaal gaan volgens plan. Dit is ook niet zo gek. Het runnen van een bedrijf is topsport, elke dag weer het beste uit jezelf halen om er een succes van te maken. Heb je soms diep van binnen het gevoel dat je meer uit je bedrijf kunt halen? Of eigenlijk, uit je leven als ondernemer? Doordat ik al vele ondernemers heb mogen helpen, kan ik vrij goed inschatten waarom je ooit begonnen bent met je bedrijf.

De meeste ondernemers beginnen vaak met ondernemen omdat ze op zoek zijn naar vrijheid. Je eigen tijd in kunnen delen, werken met wie je graag wilt werken en helemaal zelf bepalen welke kant je bedrijf op gaat. Het resultaat waar je zo hard voor werkt als ondernemer, je winst, is voor jou en niet voor een werkgever. Waarschijnlijk ben je daarnaast ook goed in wat je doet en heb je er ontzettend veel passie voor.

Ik heb het zelf in het verleden ook anders ervaren. Doordat mijn bedrijf heel anders was gegroeid dan ik in het begin voor ogen had, werd ondernemen voor mij een aaneenschakeling van problemen oplossen, in plaats van een leven vol vrijheid, resultaat en voldoening. Ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat er wel was, maar mijn vrijheid was ik volledig kwijt. Ik was aan het werken voor mijn bedrijf, in plaats van dat ik mijn bedrijf voor mij liet werken. De vrijheid die ik in het begin had, was ik kwijt, hoe zit dat bij jou?

Haal je genoeg resultaat uit alle inspanningen die je doet? Als ondernemer heb je veel functies die je invult. Je bent ambassadeur van je bedrijf, je moet kennis hebben van inkopen, verstand hebben van verkopen en dagelijks je team inspireren, motiveren, aansturen en zelf het voortouw nemen. Eigenlijk moet je expert zijn in alle vakgebieden die bij je onderneming komen kijken. Dat is haast onmogelijk!

Het komt daarom, vaker dan gewenst, voor dat je tegen zaken aanloopt die je graag snel opgelost ziet. Dit zijn nu juist die zaken die blijven liggen, omdat je focus op dat moment ergens anders ligt. Misschien heb je wel onvoldoende ervaring, of kennis om een probleem snel en goed doordacht op te lossen. Het is echter wel van groot belang dat de continuïteit van je bedrijf niet in gevaar komt. Problemen moeten dus snel worden aangepakt. 

“Wanneer je bedrijf niet loopt als jij er zelf niet bent,
moet er iets gaan veranderen”

Doordat processen niet efficiënt genoeg lopen bestaat de mogelijkheid dat je zelf teveel energie moet steken steken in bepaalde zaken die je eigenlijk in andere onderdelen van je bedrijf wilt steken. Zaken die meer opleveren, maar waarvan je achteraf gezien pas doorhad dat die meer urgentie hadden. Het is ook lastig je energie goed te verdelen tussen verschillende klusjes, want als je eerlijk naar jezelf bent, voelt het wel een beetje zo. Je bent klusjes aan het doen binnen je bedrijf, in plaats van aan het doen waar je bedrijf echt behoefte aan heeft om te kunnen groeien. Wanneer je bedrijf niet loopt als jij er zelf niet bent, moet er iets gaan veranderen, dat kan niet anders.

Doordat alles niet loopt zoals het zou moeten lopen, zijn de resultaten niet op het gewenste niveau. Het is zo zonde, als je bepaalde zaken niet onder controle kunt krijgen en daardoor de resultaten ziet afnemen. Hiermee haal je namelijk ook je ondernemersgeluk naar beneden en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest.

Ik heb een speciaal traject ontwikkeld waarin we al je zakelijke uitdagingen aan gaan pakken. Door te kiezen voor exclusieve zakelijke coaching, kies je voor een zakelijke partner met jarenlange ervaring. Een partner die weet hoe je alles weer op de rails krijgt. Samen gaan we aan de slag en leggen we de focus op onderdelen die echt resultaat op gaan leveren. We werken één-op-één, waardoor we snel grote stappen kunnen maken gericht op de groei van jou als persoon en je onderneming.

Elke sessie weer stellen we haalbare doelen en geef ik je inzichten en handvatten om deze doelen ook echt te behalen. We willen immers snel een goed resultaat behalen. We pakken knelpunten aan en zorgen ervoor dat je bedrijf voor jou gaat werken, in plaats van jij voor je bedrijf. Wanneer je kiest voor exclusieve coaching, kies je voor focus op jou als ondernemer en op je bedrijf. Met als doel snel resultaat te behalen op het gebied van vrijheid, resultaat en voldoening. Wat mij betreft dé drie succesfactoren voor je meest ideale ondernemersleven.

Exclusieve zakelijke coaching door Theo Moorman is:

 • Jouw weg naar meer vrijheid als ondernemer
 • Een bewezen methode voor meer resultaat
 • Je bedrijf laten groeien naar een goed geoliede machine
 • Ervoor zorgen dat je passie gedreven gaat werken
 • Meer vrije tijd voor jezelf en mensen die je dierbaar zijn
 • Comfortabel kunnen leven, zonder constant in je bedrijf te hoeven werken
 • Werken met je favoriete klanten
 • Uitdagingen aanpakken en kansen benutten

“Een bedrijf groeit in verhouding tot de groei van de ondernemer”

 

Jarenlang heb ik, samen met mijn vrouw Janine, een succesvol internetbedrijf gerund. Tijdens de opkomst van het internet zagen we al snel dat dit niet zomaar een hype zou zijn die wel over zou waaien. Wij voorspelden dat internet zou gaan groeien en een, niet meer weg te denken plek in onze maatschappij zou gaan innemen.

Doordat wij er erg vroeg bij waren, werden we al snel een autoriteit in onze markt, vele bedrijven wisten ons dan ook snel te vinden. Hierdoor groeide ons bedrijf snel, misschien wel sneller dan ik achterhaf had gewild.

Je vraagt je nu misschien af, waarom ik er zo over denk? Daar kan ik heel eerlijk over zijn. Natuurlijk is vond ik het fijn dat de resultaten goed waren, maar ik merkte dat ik mezelf verloor in ons bedrijf.

Ik werkte meer dan 70 uur per week, was dingen aan het doen waar ik geen voldoening uit kon halen en langzaam maar zeker verloor ik mijn passie als ondernemer. Ik vind echt dat je als ondernemer een soort vuur in je hebt zitten dat anderen mensen niet hebben. Dat vuur stelt je in staat er vol voor te gaan en een succes te maken van je leven als ondernemer. Dat vuur ging bij mij steeds minder branden en het vlammetje werd kleiner en kleiner. Was dit dan succes?

Ik heb tientallen managementboeken gelezen, heb trainingen gevolgd, seminars bezocht en gesproken met honderden ondernemers. Ik heb een rode draad ontdekt in al deze boeken, in al deze trainingen en seminars. Ik heb met eigen ogen gezien waarom de ene ondernemer zo succesvol is en de andere niet.

Laat ik meteen even 100% duidelijk zijn. Succes staat voor mij niet gelijk aan winst. Je kunt nog zoveel winst behalen als je wilt en nog steeds ongelukkig zijn.

Ik heb ontdekt dat ondernemers die 100% gelukkig zijn een leven hebben met een balans tussen 3 fundamentele factoren voor een meest ideaal ondernemersleven. Ik help ondernemers om dit te bereiken, een ondernemersleven vol vrijheid, resultaat en voldoening.

 

Wat je kunt verwachten:

 • Een sparringspartner op niveau
 • 10 één-op-één coachingssessies per jaar
 • Hulp bij het in praktijk brengen van mijn bewezen succesformule
 • Volledige focus op jou groei als ondernemer
 • Op vaste momenten aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf
 • De vrijheid waarvoor je ondernemer bent geworden
 • Het resultaat dat je verdient
 • Passie gedreven werken vanuit je kracht

Wil je meer weten over exclusieve zakelijke coaching door Theo Moorman?

 

Herken je jezelf in het volgende:

 • Je zou graag minder in je bedrijf nodig willen zijn
 • Je zou graag meer resultaat willen halen met je bedrijf
 • Je gunt je zelf meer vrije tijd dan je nu hebt
 • Je hebt de behoefte om belangrijke beslissingen te klankborden met iemand die weet wat het is om ondernemer te zijn
 • Je wordt teveel geleefd door je bedrijf
 • Je zou graag zelf willen bepalen met welke klanten je werkt
 • Je hebt te weinig mensen in je omgeving die je kunnen helpen met je uitdagingen

Als je jezelf herkent in één of meerdere van bovenstaande punten, dan ben je niet alleen. Alle ondernemers die ik heb mogen helpen, hebben dit gevoel. De meeste ondernemers hebben weten niet dat we eigenlijk allemaal heel erg op elkaar lijken. We hebben meer gemeen met elkaar dan we zouden denken. Ken je dat gevoel op bijvoorbeeld een netwerkborrel, dat je een drempel over moet om met iemand in gesprek te gaan? Dat hebben bijna alle mensen om je heen ook. Dit is vaak net een stapje buiten je comfort zone. Dat is werken met een coach ook.

Het nemen van die eerste stap is vaak het aller moeilijkst, maar geloof me, zodra je deze hebt genomen en er vol voor gaat, herken je jezelf haast niet meer terug. Over 12 maanden sta je er compleet anders voor dan nu, dat weet ik 100% zeker. Ik zie het namelijk bij alle ondernemers die ik heb mogen helpen. Wanneer we samen aan de slag gaan en dat vliegwiel echt begint te draaien, zul je een heel ander leven als ondernemer krijgen.

Wil je meer vrijheid om te kunnen doen wat je wilt, wil je meer resultaat om je leven makkelijker te maken en wil je elke dag met je passie bezig zijn, zodat je eigenlijk voor je gevoel nooit meer echt hoeft te werken?

Stel jezelf deze vraag eens hardop: “Wil ik dit?”

Ja, maar….

Ik ben er nog niet helemaal klaar voor

Ik begrijp dat je nog even wilt wachten, omdat je denkt er nog niet klaar voor te zijn. Maar wat was dan de reden dat je vandaag op mijn site kwam? Welk probleem heb je dat je wilt oplossen? Wat gaat er de komende periode veranderen voor je als je het niet doet? Wat zou er veranderen als we nu juist wel beginnen en hoe zou je situatie er dan over een half jaar uitzien?

De Mastermind bestaat uit ondernemers zoals jij. Ondernemers die voordat ze begonnen ook niet helemaal zeker wisten of ze er wel of niet klaar voor waren. Één ding wisten ze wel! Niks doen verandert ook niks.

 

Ik heb te weinig tijd

Ik begrijp helemaal dat je te weinig tijd hebt. Die situatie is voor mij ook herkenbaar geweest. Als ondernemer zijn we elke dag weer zo ontzettend druk met allerlei zaken die spelen in ons bedrijf. Maar mag ik je een persoonlijk vraag stellen? Hoe voelt het voor je dat je eigenlijk te weinig tijd hebt? Waar kom je bijvoorbeeld nog meer tijd te kort? Én waar gaat voor jou op dit moment de meeste tijd inzitten?

Wat ik merk is dat de ondernemers die ik help ook in hetzelfde schuitje zitten. Ze hebben te weinig tijd om alles te regelen, waardoor ze juist die dingen doen die op korte termijn werken. Teveel werken in je bedrijf en nauwelijks werken aan je bedrijf, waardoor de groei achterblijft.

Hoe fijn zou je het vinden om te leren hoe je bedrijf vóór je gaat werken zodat dat je niet meer steeds tijd tekort komt?

 

Het is een te grote investering

Als je deze stap wilt maken dan gaat daar inderdaad een investering mee gemoeid. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat het probleem, waar je nu tegenaan loopt, je wekelijks kost aan tijd, geld en energie? En wat het jou zou opleveren als dit probleem opgelost wordt?

Vertrouw je erop dat ik je kan helpen met het oplossen van je probleem? Is dit het waard? De meeste deelnemers hebben de investering tijdens het programma al minimaal één keer terug verdiend en in veel gevallen in een veelvoud.

 

Ik moet overleggen met mijn partner

Beslissingen nemen is natuurlijk kenmerkend voor een ondernemer, zelf alles bepalen. Geloof je dat mijn programma de beste keuze voor je is? Denk je dat je partner je zal steunen in de keuzes die je maakt? Als je wilt groeien moet je haast wel investeren, alleen jij kan dat voor jezelf bepalen.

 

Ik twijfel nog

Ik snap dat je twijfelt over het maken van de juiste keuze en dat is ook een goede eigenschap. Waarover twijfel je? Wellicht vraag je je af of dit wel iets voor jou is? Ben je voornamelijk op zoek naar theorie of wil je echt aan de slag en grote stappen maken met je bedrijf? Dat laatste is namelijk precies waar ik je mee kan helpen.

Mag ik je drie vragen stellen, die anderen heel veel hebben geholpen met het maken van beslissingen? Helpt dit product je met het krijgen van wat je wilt? Kun je je het veroorloven? Ben ik degene met wie je samen zou willen werken? Als je een “ja” geeft op alle drie de vragen, laten we het dan maar gewoon doen.

“Alles in het leven is te leren, dit geldt ook zeker voor succes”

 

Wil je meer weten over exclusieve zakelijke coaching?

Plan dan hieronder een gratis en geheel vrijblijvende sparringsessie